Nicky
A Dobinori banda nagy szerepet kap Jung Tae életében és sorsában. A kezdeti félreértésből (hogy ők nyúlták le a pénzét) végül szinte egy család lesz Jung Tae számára.
Jjang Ddol hall róluk először az utcán, és próbálja meggyőzni Jung Tae-t, hogy csatlakozzanak hozzájuk, mert akkor megoldódna az anyagi gondjuk és kifizethetné a beteg húga (Chung Ah) műtétét. Végül mindketten csatlakoznak, és bár évekig velük maradnak, mégis búcsút kell venniük egymástól.


A banda vezetője, Hwang Bong Shik (Yang Ik June), aki meglátva Jung Tae bátorságát megkéri, hogy csatlakozzon hozzájuk.
Mint egy jó családfő, testvérekként próbálja összetartani a bandát, vigyázva minden egyes tagjára. Az életét is feláldozná a bandáért és Shin Jung Tae-ért, mint az később ki is derül.




"Ne haljunk meg, úgy mint egy kutya. Elég rossz, hogy úgy élünk, mint a kutyák, de úgy is kell meghalnunk? Ha ti gazemberek közül valaki előttem hal meg, felfordulást csinálok. Értitek?"







A következő a rangsorban Poong Cha (Jo Dal Hwan), becenevének jelentése Szélmalom. A teljes neve a sorozatban Kang Seok Tae, bár csak egyszer hangzik el a filmben. Amikor először találkoznak Shin Jung Tae-vel, Bong Shik ezt mondja: "Poong Cha-ra emlékeztet, mikor fiatal volt."
Ő a legjobb harcos, a másik banda főnöke, Bool Gom is tőle fél a legjobban: "Ha ő nem lenne, akkor a Dobi banda egy semmi lenne."
Ő segít a legtöbbet Jung Tae-nek, nem egyszer menti meg, vagy keresi meg azokat a személyeket, akik ártottak neki.
Több lenyűgöző harcjelenetet is láthatunk tőle, de emelett elég mókás karakter is, a megmosolyogtató jeleneteknek sincs híján :)
Bár Bong Shik is elindul, hogy feláldozza magát Jung Tae-ért, végül Poong Cha lesz, aki megakadályozza benne, és maga fut a halálába.


A következő tag Kkab Sae (Nuel), ő kapja azt a feladatot, hogy mutassa be Jung Tae-nek a vonatugrást. Egy kisebb összekapás és verekedés után már jóban lesznek.





Végül Kang Gae (Ji Seung Hyun), aki ellenzi Jung Tae csatlakozását már a kezdetektől. A köztük levő ellentét végig érezhető, köztük is lesz verekedés, de akkor Jung Tae-t szüneteltetik is a Dobi bandában, amiért nem tiszteli a rangokat (Kang Gae feljebb áll nála - a hyung-ja).



Összesítve a tényeket, a Dobi banda nem nevezhető olyan mocskos, durva csempészbandának, mint amilyet elsőre képzelnénk. Jobban hasonlít egy családra, akik megvédik egymást, és a karakterekről is hamar kiderül, hogy szerethető személyiségük van.

"Azóta a nap óta, hogy becsempészett egy gyapotmagot a sapkájában, a csempészet története elkezdődött ebben az országban. Miatta, a mi apáink és anyáink meleg pamuttakarók alá bújhattak a hideg teleken, és életet adhattak nekünk." 
"Azt próbálom mondani, hogy a csempészés nem is olyan rossz." - Bong Shik



0 Responses

Megjegyzés küldése