Nicky
A 2. rész elején rögtön kiderül, hogy Jung Tae-t és barátját átverték, mert valaki a Dobi banda egyik tagjának adta ki magát, és ki is adják parancsba, hogy meg kell találni azokat, akik felveszik az ő nevüket.
Gaya eközben egy Dandong-ból Shin Eui Joo-ig úszó fiúval csempésztet át cigarettát és más dolgokat, de ezzel a fiúval még később találkozunk a történet során :)
Kicsit jobban megismerhetjük a másik Shin Eui Joo-ban levő bandát, történetesen Bool Gom-ét, ahova Do Ggoo is tartozik, és a jelenetek alatt érezhető lesz a Dobi bandával való ellentétük is.


Megérkezik Shin Eui Joo-ba a japán szamuráj, Shinichi és egyből Gaya keresésére indul, akit meg is talál, miközben cigarettát adna el valakinek, de beleköt egy gengszterbanda. Shinichi megmenti, majd távozik. Közben Poong Cha elviszi Jung Tae-t és ő főhadiszállásukra, ahol "átadja" neki azokat, akik átverték, majd Bong Shik-hoz viszi (a Dobinori banda főnöke), aki megpróbálja meggyőzni Jung Tae-t arról, hogy a csempészés nem is olyan rossz dolog és kéri, hogy csatlakozzon hozzájuk. Beszél neki a vonatugrásról is, de hozzáteszi, hogy Jung Tae még messze van attól, hogy az legyen.
Az egyik Dobi tag, Kang Gae azonban rossz néven veszi Jung Tae csatlakozását, és számon is kéri, hogy miért veszik őt be. Ez az ellentét sokáig meglesz Jung Tae és Kang Gae között.

Később Shinichi szemtanúja lesz Jung Tae verekedésének Do Ggoo és bandájával, és meg is állapítja, hogy ő egy született harcos, ennek ellenére továbbmegy. Végül Poong Cha menti ők őket a helyzetből. Közben Jung Tae húga rosszul lesz, és az arra járó Ok Ryeon találja meg. Miközben segítségért kiabál, épp régen látott apjuk jön segíteni és viszi kórházba.

Ekkor találkozik Jung Tae az apjával és közli vele, hogy mivel eddig se látták, ezután se keresse őket.
Jung Tae a legmerészebb pozíciót szemezi ki magának a Dobi bandában: a vonatugrást.
Poong Cha korábban a tudomására hozza, hogy ahhoz, hogy átmenjen a próbán, le kell ugrania a Yalu folyó feletti hídról, ami 30 méter magas, és az sem biztos, hogy túléli. Ennek ellenére Jung Tae úgy dönt leugrik, hogy vonatugró lehessen. El is küldi Jjang Ddol-t, hogy szóljon nekik, ő pedig elindul a hídra, azonban amivel senki sem számolt, az az akkor áthaladó vonat, így Jung Tae választhat, hogy beszívja a vonat szele, vagy leugrik a 30 m magas hídról.
0 Responses

Megjegyzés küldése