Nicky
Part 1:


Part 2:


A 3. rész azzal az izgalmas jelenettel folytatódik, ahol abbahagyták a 2. részt. Jung Tae-nek választania kell, hogy beszívja a vonat, vagy leugrik a 30 m magasan levő hídról. Az ugrást választja és pár percre azt hiszik meghalt (mert azért elég nagy szerencse kell egy ilyen túléléséhez), de végül élve kijön a folyóból és ezzel sikerült is neki csatlakozni a Dobi bandához.

Ezután Jung Tae és Gaya kapcsolata kicsit jobban elmélyül, amit Ok Ryeon is észrevesz, és nem nagyon örül neki. Shinichi megkeresi Do Ggoo-t, és megpróbálja rávenni, hogy szolgálja őt, Shin Jung Tae pedig szemtanúja lehet egy vonatugrásnak, és annak, mikor ez nem sikerül (az ugró meghal).
Kkab Sae-vel össze is verekszik annak láttán, hogy nem törődik vele, csak a pénzt veszi el a halottól. Kkab Sae cáfolásként felhozza neki, hogy ha az a pénz fedezné a húga műtétét, akkor is eltemetné-e a halottal. De végül mindketten visszamennek eltemetni, Jung Tae pedig a műtét miatt elhatározza, hogy vonatot akar ugrani.

Shin Young Chool

Jung Tae apja (Shin Young Chool) felkeresi a jövendőmondót, aki megmutatja neki, hol van Gaya apja (Shinjo). Kiderül, hogy régebbről ismerik egymást, és Young Chool 18 éve keresi és meg akarja ölni őt, azonban egy bérgyilkos is úton van, hogy megölje Shinjo-t, így időpontot beszélnek meg másnapra. Azonban a bérgyilkos előbb odaér, Aka személyében, aki meg is támadja Shinjo-t és kegyetlen módon hagyja ott leszúrva, vérző sebekkel, hogy kivérzés által haljon meg.

Shinjo
Ekkor jön Shin Young Chool, akit Shinjo megkér, hogy inkább végezzen vele, mint hogy ilyen pokoli kínok között kelljen elvéreznie. Fény derül az okra is, hogy ő miért akarta megölni: mert annak idején a szerelme miatt kiadta az összes társukat az ellenségnek, és mindenkit megöltek.
Shin Young Chool teljesíti Shinjo utolsó kérését, és meg is fogadja, hogy bosszút áll érte, és megöli, aki ezt tette vele.

Shin Jung Tae éppen ekkor kíséri haza Gayát, és elcsattan köztük az első csók is, azonban Gaya arra a látványra lép be az ajtón, hogy Shin Jung Tae apja leszúrja az apját. Ezen az utána rohanó Shin Jung Tae is éppúgy lesokkol, azonban az apja a gyilkos után ered, otthagyva neki a közben leütött Gayát. Shinichi is odaér a házhoz, hogy eltakarítsa a bizonyítékokat, amibe Shin Jung Tae is belekerül, így majdnem végez vele, azonban Gaya megállítja, mondván, hogy Shin Jung Tae-t és az apját is ő akarja megölni.


0 Responses

Megjegyzés küldése