2015. április 2., csütörtök

The girl who sees smells 1. rész

3 évvel ezelőtt egy "véletlen" névhasonlóság miatt Choi Moo Gak (Park Yoo Chun) húgát meggyilkolja egy sorozatgyilkos. Ezért rendőrnek áll, hogy elkapja a gyilkost, aki azóta is szabadlábon van. Choi Eun Seol (Shin Se Kyung) - később Oh Cho Rim szintén egy véletlen miatt megússza, hogy ugyanaz a gyilkos (aki az egész családját is megölte) végezzen vele, azonban elüti egy kocsi és 193 napra kómába kerül. Miután felébred nem emlékszik semmire, azonban szerzett egy képességet: látja az illatokat. Véletlenül elüti Chaoi Moo Gak-ot, amikor ő egy rablót kerget, és segít neki megtalálni a rablót.

01. rész magyar felirat
Ráégetett videó letöltése
Online nézés - Indavideó

5 megjegyzés:

Erzsébet Bozsó írta...

Szia!!
Köszönöm, hogy lefordítod ezt a sorozatot, már nézegettem az ismertetőjét és nagyon tetszett. Gondoltam, bár tetszene egy fordítónak is. Hát neked sikerült örömet okozni.

Hayako írta...

Nagyon köszönöm az első részt! Igaz Shin Se Kyung-ot nem szeretem, de Yoochunt jól ismerem már és az ő neve garancia a jó sorozatra! :) A téma is érdekes, úgyhogy veled fogok tartani! :D Sok sikert és időt a sorozathoz! ^^

Nikoletta Kovács írta...

Nagyon szívesen :) Köszönöm szépen, hogy nézitek és végigkíséritek :) Igyekszem majd mindig hétvégére elkészíteni az aktuális részeket és együtt haladni a sorozattal :) Jó szórakozást a nézéséhez :)

Zsuzsianyu írta...

Köszönöm szépen..

pimpi írta...

Kellemes húsvéti ünnepeket és jó pihenést kívánok! Köszönöm szépen, hogy lefordítod ezt a sorozatot!

Megjegyzés küldése