Nicky
3 évvel ezelőtt egy "véletlen" névhasonlóság miatt Choi Moo Gak (Park Yoo Chun) húgát meggyilkolja egy sorozatgyilkos. Ezért rendőrnek áll, hogy elkapja a gyilkost, aki azóta is szabadlábon van. Choi Eun Seol (Shin Se Kyung) - később Oh Cho Rim szintén egy véletlen miatt megússza, hogy ugyanaz a gyilkos (aki az egész családját is megölte) végezzen vele, azonban elüti egy kocsi és 193 napra kómába kerül. Miután felébred nem emlékszik semmire, azonban szerzett egy képességet: látja az illatokat. Véletlenül elüti Chaoi Moo Gak-ot, amikor ő egy rablót kerget, és segít neki megtalálni a rablót.

01. rész magyar felirat
Ráégetett videó letöltése
Online nézés - Indavideó
5 Responses
  1. mamoca Says:

    Szia!!
    Köszönöm, hogy lefordítod ezt a sorozatot, már nézegettem az ismertetőjét és nagyon tetszett. Gondoltam, bár tetszene egy fordítónak is. Hát neked sikerült örömet okozni.


  2. Hayako Says:

    Nagyon köszönöm az első részt! Igaz Shin Se Kyung-ot nem szeretem, de Yoochunt jól ismerem már és az ő neve garancia a jó sorozatra! :) A téma is érdekes, úgyhogy veled fogok tartani! :D Sok sikert és időt a sorozathoz! ^^


  3. Nicky Says:

    Nagyon szívesen :) Köszönöm szépen, hogy nézitek és végigkíséritek :) Igyekszem majd mindig hétvégére elkészíteni az aktuális részeket és együtt haladni a sorozattal :) Jó szórakozást a nézéséhez :)


  4. Zsuzsianyu Says:

    Köszönöm szépen..


  5. pimpi Says:

    Kellemes húsvéti ünnepeket és jó pihenést kívánok! Köszönöm szépen, hogy lefordítod ezt a sorozatot!


Megjegyzés küldése