Inspiring generation

Kim Hyun Joong 2014-es sorozata, amely az 1930-as évekbeli Kínában játszódik.

Feliratok letöltéseGlowing she 

Történet egy szerelmi háromszögről, ami egy Kang Min nevű híres énekesből (Kim Hyung Jun-SS501), egy Lo Young Woo nevű sikeres Tv-s producerből, és egy Jeon Ji Yeon ( So Ji Hyun) nevű szingli és karrierista nőből áll.

Felirat letöltése


Golden Cross

Egy sötét társaság, ismertebb nevükön Aranykereszt (Golden Cross) uralja a koreai gazdaságot és piacot a mély kapcsolataival és pénzügyi erejével. Kang Do Yoon ügyész belekeveredik egyik összeesküvésükbe, amikor a hugát meggyilkolják, majd az apját vádolják meg a gyilkossággal. Do Yoon bosszút fogad Seo Dong Ha ellen (a gyilkos), de közben beleszeret a férfi szintén ügyész lányába, Seo Yi Re-be.

Feliratok letöltése


A kalózok (2014)

A kínai Ming császár egy királyi pecsétet és a kialakuló ország nevét (Korea) küldi a királynak, azonban útközben a királyi hajó egy bálnával fut össze, aki lenyeli a királyi pecsétet.
Ezután megkezdődik a hajsza a kalózok és a királyi katonák között, hogy megtalálják a bálnát.


The Technicians / The Con artist (2014)

Lee Ji Hyuk (Kim Woo Bin) egy elit széffeltörő és hamisító. Koo In-nel (Ko Chang Seok) dolgozik együtt, aki bemutatja az elit hacker Jong Bae-nek (Lee Hyun Woo), aki árulóként lett híres. Egy ékszerbolt kirablása után az ékszerüzlet tulajdonosa felbéreli őket, hogy törjék fel az Incheon kikötő vámterületén levő atombiztos széfet.Felirat letöltése innen