Nicky
Mialatt Kim Hyun Joong-gal ittam, a Jung Tae és Poong Cha közti kapcsolatról beszélgettünk, átvitatva és tisztázva néhány dolgot. "Bár nem vérrokonok, úgy tűnik egy sokkal jobban becsben tartott kapcsolat (mint a vérrokon)."
3 hónapig beszéltünk a PD-vel ezen. Jung Tae és Poong Cha nem családtagok, de egy emberi lény szeretete miatt, össze fog omlani, ha nincs meg a hovatartozás ilyen érzése, ezért voltak párbeszédek, ami nem a szövegkönyvből jött, ami annál a jelenetnél jött ki, mikor Poong Cha meghalt.

Jo Dal Hwan őszintén kifejezte, hogy jó érzése van a jelenetről, ahol Kim Hyun Joong, aki Shin Jung Tae-t játssza sír, és boldog volt attól is, hogy az értékelések emelkedtek.

Azt is mondta "Barátok leszünk Kim Hyun Joong-gal azután is, hogy a dráma véget ér. Bár ő fiatalabb nálam, de ő egy erős, jó személyiség, tisztelem őt. Annak a barátnak (HJ) a cselekedetei, a szívből jövő pillantás, a szavak, amiket mond, a körülvevő kérdések/körülmények szintén magasabb szinten vannak nálam, tisztelem őt ebben az értelemben."

"Ez nem csak az én gondolatom, a körülöttünk levő színészek és kollégák, magasabb rangú színészek is hasonlóan értékelték Hyun Joong személyiségét. A "Cool Kiz on the Block" vendégsége alatt Kang Ho Dong kijelentette, hogy ő barátja Hyun Joong-nak. Először azt gondoltam, 'Ilyennek kell lenned?' de megértettem (hogy értette KHD) miután találkoztam vele (Hyun Joong-gal).
 Hyun Joong nagyon jó betekintéssel néz a világra és egyformán kezel minden dolgot. És Hyun Joong nem csak beszél, ő tettekre fordítja a szavakat. Nincsenek terhelő dolgai és nagyon őszinte. Megtartja a határát mikor iszik, nem megy túl rajta (nem lesz részeg). Ilyen erős az emberi érintés, amit kibocsát."

Forrás
0 Responses

Megjegyzés küldése