Nikoletta Kovács
Part 1:Part 2:Bong Shik magához tér egy kocsiban és megtudja, hogy Poong Cha meghalt. Eközben Mo vezető és Gaya megküzdenek egymással, a tét: Shin Jung Tae. Lenyűgöző harcot láthatunk tőlük, ismételten elismerésem a színésznőnek és a színésznek is. Nem lehetett könnyű megtanulni.
Bár Gaya veszít (szándékosan) és Mo Il Hwa magával viszi az ájult Jung Tae-t, az erdőben megtámadják őket és mint kiderül, közben az Ill Gook Hwae emberei elfoglalták a dandong-i főhadiszállásukat. Épp időben érkeznek a segítségükre Bong Shik-ék, így megmenekülnek, Mo vezető pedig Shin Jung Tae-vel Daeryeon-ba megy.

Eközben megérkezik Gayáékhoz az Ill Gook Hwae vezetője és Mandzsúriába küldi Gayát, hogy foglalja el és közli vele, hogy Aoki jelentése szerint Shin Young Chool (Jung Tae apja) Shin Eui Joo-ban járt az apja halálakor és Shanghai-ban volt az anyja halála idején is.
Do Ggoo is csatlakozik az Ill Gook Hwae-hez Gaya engedélyével és Shin Jung Tae megtalálása lesz a feladata, Aokit pedig kinevezik.

Belép az új szereplők közé Jung Tae apjának jobb keze, aki később nagyon fontos szereplő lesz, most azonban csak egy rövid időre találkozunk vele.
Jung Tae is magához tér 1 hét után és fájdalmasan tudatosul benne (miután Mo vezető közli vele), hogy Poong Cha nincs többé, majd Mo vezető átad neki egy levelet, amit Bong Shik írt Jung Tae-nek.

Ugrunk 5 évet, a helyszín Daeryeon, (Mandzsúria) vagyis visszatérünk az első rész kezdőpontjára (összesen 8 év telt, mióta a fiatal Jung Tae és Gaya találkoztak). Jung Tae elveszti a pénzre történő küzdelmet az arénában, Gaya pedig megtalálja Jung Tae apját. Azonban mire Gaya rátalál, ő már valójában haldoklik egy olyan sérüléstől, amiben órák múlva halna meg kínszenvedések között, pont ahogy Gaya apja is meghalt. Ezt ő is elmondja Gayának, azonban arra kéri, ne álljon bosszút senkiért, mert ennek a pokolnak vele kell véget érnie. Így Gaya teljesíti kérését és véget vet a szenvedéseinek, vele együtt pedig az életének.

Jung Tae a kocsmai verekedés után megkapja a meghívást Shanghai-ba, valamint egy levelet is Do Ggoo-tól, amiben utal a húgára és hogy menjen Shanghai-ba. A kikötőben Jung Tae egyből egy verekedésbe kerül, mikor egy koreai lányt akar megvédeni utána pedig egy szamurájjal kerül szembe. Jung Tae egy öregember kocsijára ugorva továbbáll, az öregembertől pedig turista tanácsokat kap, köztük a legfontosabb: "Mellesleg, ha akarsz élni mégegy napot, hagyd el ezt a várost. Ez a hely egy halálcsapda."2 Responses
  1. Névtelen Says:

    Köszönöm szépen az Inspiring generation feliratát.:) Ami pedig a We got married Song Jae Rim, Kim So Eun részeket illeti -imádom.:))


  2. Nagyon szívesen :) örülök, hogy tetszik :)


Megjegyzés küldése