Nicky


Jung Tae besétál a csapdába, és kishíján halálra verik. Ok Ryeon talál rá az utcán, és ápolja őt, miközben Poong Cha igyekszik kideríteni, ki áll a dolog mögött. Ő Bool Gom bandájára gyanakszik, míg Ok Ryeon inkább Gayát keresi fel. Végül is mindkettőjük csak félig találta el. Bár Do Ggoo állította fel a csapdát, az értelmi szerzője Shinichi volt, amire Gaya is rájön, és nem örül neki - elveszti a bizalmát Shinichi-ben.
Bár Bool Gom elviszi Do Ggoo-t a Dobi bandához, hogy büntessék meg, de Jung Tae is sejti, hogy más állt a dolog mögött, ezért megkíméli Do Ggoo-t. Bool Gom szinte saját fiaként kezeli Do Ggoo-t, ezért nem veszi jó néven, hogy ő Shinichi-vel szövetkezik, amikor pedig közbelép, a saját sírját ássa meg vele, ugyanis Shinichi következő feladata Do Ggoo számára, hogy ölje meg Bool Gom-ot és akkor életben hagyja.
Gaya felkeresi a Dobi bandát és elbeszélget Bong Shik-kal: közli vele, hogy vagy melléjük állnak vagy meghalnak.
Bool Gom végül találkozik a végzetével Do Ggoo személyében, akivel halála előtt közli, hogy miért volt eddig mellette.
Végezetül Shinichi meglátogatja Jung Tae-t, és felajánlja neki, hogy ha elmegy hozzá és megküzd vele Gaya előtt, akkor megmentheti a Dobi bandát,  ha veszít, akkor viszont meghal.



0 Responses

Megjegyzés küldése