Nicky
Új képek jelentek meg Kim Yeong Kwang-ról, miközben egy intenzív műtétre koncentrál a JTBC új drámájában, a D-day-ben.

Kim Yeong Kwang a képeken a műtétre koncentrál. Izzadság itatja át a műtős sapkáját és mutatja milyen intenzív jelenet ez. Kim Yeong Kwang gyakran ellenőrzi a beteg életjeleit, ahogy a műtétet hajtja végre. A szemei tükrözik, hogy elfogadhatatlanok a hibák és nagy súly van a vállain.

Lee Hae Seong egy orvos, aki az emberi életet mindennél előbbre helyezi. A kórházzal ellentétben, ami előnyben részesíti azokat a műtéteket, amik pénzt hoznak, ő sokkal inkább a vészhelyzetben levő betegek megmentésére koncentrál és konfliktusba kerül a kórházzal. A valóságban őt utálnák, de a dráma szituációja egy földrengésre alapszik. Hae Seong mindent megtesz, hogy bármilyen beteget megmentsen a káoszban.

Kim Yeong Kwang úgy tűnik mindent megtesz, hogy kifejezze Hae Seong hitét és tüzes szemeit. A műtét elvégzésének jelenetéhez magas koncentrálás és gyors kézmozdulatok szükségesek, ezért Kim Yeong Kwang újra és újra betekintést tett a gyakorlatába.

A "D-day" egy emberi dráma a DMAT (Disaster Medical Assistance Team - Katasztrófa orvosi ügyelet csapat) orvosi csapatról, amely az emberi életek megmentésével küzd egy hatalmas földrengés során Szöulban. Az első rész Szeptember 18-án kerül bemutatásra.

Forrás: http://www.hancinema.net/d-day-kim-yeong-kwang-s-intense-surgical-scene-86168.html#!prettyPhoto
Címkék: edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése