Nicky
Part 1:



Part 2:




Gaya az Ill Gook Hwae képviselőjeként Shanghai-ba érkezik, és meghívja az ottani szervezet vezetőjét a tiszteletére rendezett partira a Shanghai Klubba.
Shin Jung Tae az apja halála (és a húga keresése) miatt van Shanghai-ban, ahol összetalálkozik egy zsebtolvajjal, aki segíti őt, miután először megpróbálja kirabolni.
Seolrak-ban köt ki, ahol találkozik azokkal az emberekkel, akik az apja miatt idehívták. Bár Jung Tae célja az, hogy elfelejtse az apját, aki sosem volt mellette, a Seolrak nevű hely vezetője, Seol Doo Sung (és egyben a Hwangbang nevű szervezeté is) ilyen bölcsességekkel látja el:


"Nincs mit tenni, ha a könnyeidet kiszárította a gyűlölet. De nem szükséges a könnyiedben tartani."
"Elfelejteni és kitörölni az emlékeket egy gyáva cselekedete annak, aki nem tudja megvédeni."
Majd elkíséri Jung Tae-t arra a helyre, ahol az apja élt. Mint kiderült, Jung Tae apja rengeteg embert mentett meg régen egy Ill Gook Hwae invázió alatt, ezért cserébe a Hwangbang vezetője egy kis városrészt (utcát), Bangsamtong-ot adta neki cserébe, ahol a koreai menekültek otthonra lelhettek. A korábban pokoli helyet Jung Tae apja rendbe hozta és a menekültek otthonává tette.
Shin Jung Tae-t mindenki örömmel fogadja, mikor megtudják kinek a fia, kivétel egy személyt, aki Jung Tae apjának jobb keze volt (Jung Jae Hwa).
Jung Tae is meghívást kap Gaya partijára, azonban ő nem akar az apja helyébe lépni. Végül mégis eljut oda és megmenti Seol Doo Sung-ot egy támadástól, így újból találkozik Gayával is.
Jung Tae elmegy megkeresni So-So-t, a zsebtolvaj lányt, aki szintén Jung Tae apjának tartott megemlékezésen van, és miután Jung Tae nem a legszebb szavakat mondja édesapjára, ki is dobja a jelenlegi szállásáról, így elindul, hogy szállást szerezzen valahol. Bangsamtong-ban köt ki, ahol Jae Hwa emberei el akarják verni, és a rég nem látott Ok Ryeon (aki meglepetésszerűen jelenik meg) ez sikerül is egy kicsit, de Jae Hwa végül leállítja az embereit.

1 Response
  1. Unknown Says:

    ezt a történetet is jó lenne lajstromba tenni....xddd Kata58


Megjegyzés küldése