Nicky


3 év után ismét találkozik a két főszereplő (és nem mellékesen újra láthatjuk a 2. részből azt a fiút, aki Gayának csempészett át a folyón - ő most Mo Il Hwát szolgálja) és Gaya ismét megígéri JungTae-nek, hogy végez az apjával, vagy ha az nem sikerül, bármelyik szerettével.

Gaya így írja le az újratalálkozásuk okát: "Az egyetlen oka az újratalálkozásnak a mégbrutálisabb szétválás."Jung Tae megismeri Mo Il Hwát, aki bár kissé durva módszerrel, de hatásosan látja el őt tanácsokkal a harc technikáit illetően.
Aoki Gayához hasonlóan komoly szerepet ért el az Ill Gook Hwae-ben, a vezető fogadott fiaként kezeli őt és nagy reményekkel el is küldi őt a japán megszállás alatt levő Shin Eui Joo-ba, és hogy nyissa meg a kapukat Kína felé.
Kim Soo Ok továbbra is csapja a szelet Ok Ryeon-nak, aki bár kitart Jung Tae mellett, mikor ő egy verekedés miatt nem jön a szülinapjára megtervezett programokra, végül Kim Soo Ok-kal tölti az egész napot, és bár ad mégegy esélyt neki, Jung Tae egy Do Ggoo által (Shinichi kérésére) felállított csapdába sétál, így ismét hiába vár rá.
0 Responses

Megjegyzés küldése