Nicky

Egy belső forrás napvilágra hozta, hogy Nam Goong Min színész és Jin Ah Reum randiznak. A forrás azt állította: "Nam Goong Min és Jin Ah Reum először rendező és színésznőként találkoztak, mikor tavaly nyáron a "Light my fire" c. mozifilmet fillmezték.
a kapcsolatuk szerelemmé alakult és olyan pár lettek, akiket megirigyelnek a körülöttük levők."

A forrás szerint tavaly augusztusban kezdtek randizni és továbbra is vonzalmat mutattak egymás iránt. Valamint Nam Goong Min egy romantikus eseményt is készített Jin Ah Reum szülinapjára tavaly novemberben. A pár között 11 év korkülönbség van.

Nam Goong Min nemrég fejezte be a "Remember" c. drámáját és mély benyomást hagyott ördögi szerepével.

Február 25-én frissítve:

Nam Goong Min és Jin Ah Reum megerősítették kapcsolatukat az ügynökségeiken keresztül. Támogatást kértek a további randizásukhoz.

Gratulálunk a boldog párnak! :)

Forrás
2 Responses
  1. Névtelen Says:

    Nekem abszolút nem szimpatikus Jin Areum. Egy magas, lapos, inas, csontos, hatalmas fejű, lapos fenekű lány, "légylábakkal".
    Olyan semmilyenség sugárzik belőle, de ha tényleg azt mondta NGM, hogy "nem különleges" személyt akar, akkor ott van, mert hogy az a lány abszolút nem különleges, max különlegesen ronda. Én már ismerem korábbról reklámokból, sosem tetszett. Az alakja a nőiség megcsúfolása. És ezt most objektíven mondom. Mondjuk annyira nem meglepő, mert a legtöbbször a modellek ilyenek.
    És a nő magasabb nála, mivel NGM valójában csak 173-74 cm magas, de 179 cm van írva mindenhol. Ha bárki megnézi, NGM kb Yoon Seung Ho-val egymagas, sőt YSH 1 cm-vel magasabbnak tűnik nála, YSH viszont 175 cm!

    Amúgy fogalmam sincs, vajon mit eszik rajta egy ilyen jó pasi. Lehet, hogy nem hangzik kedvesen, de őszintén remélem hogy nem veszi el. Nagyon úgy érzem, hogy abszolút nem illik hozza. Az arcelemzés sokat elárul...
    Én egy gyönyörű, nőies és nála mindenképp alacsonyabb, szexi kis nőt tudok mellé elképzelni csakis, és nem csak én...
    Azt kívánom neki, hogy a legeslegjobban hozzá illő nővel kösse össze majd az életét.


  2. Névtelen Says:

    Köszönjük szépen, hogy bemutattad, miért nem illenének össze. Maradjunk annyiban, hogy felnőtt emberek, el tudják dönteni, hogy mit szeretnének egymástól, és reméljük nem olyan felszínesek, hogy csak a külső értékeket nézik. Én szurkolok nekik, nem ismerem őket személyesen, de a legjobbakat kívánom mindkettőjüknek. :) Dina


Megjegyzés küldése