Nicky
A katonai orvos tiszteletét fejezi ki Kim Jae Joong-nak és a katonai zenekar tagjainak

Miután befejezték a tréningjüket, közlegényként lépnek be a bázisra és fokozatosan jutnak fel az őrmester rangig (Kim Jae Joong jelenleg PFC: Privát első osztályos). A specialitásaikat már a képességeik szerint jelölik ki. Az élet a bázisokon különbözhet attól függően, hogy hol van a bázis és mi a specialitásod. Kim Jae Joong az 55. gyaloghadosztály katonai zenekarához tartozik.
Már tájékoztattak minket, hogy a katonai zenekar tagjának lenni azt jelenti, hogy ugyanúgy kell végeznie a katonai szolgálatát, mint más aktív szolgálatú katonának (az aktív szolgálat a hadseregben arra vonatkozik, hogy teljes munkaidőben dolgozik, mint katona) de tevékenykednie kell a katonai zenekar  tagjaként is, ez az a specialitás, aminek Kim Jae Joong a része, és ez érthető volt, mert hol máshol mutathatná be az éneklési képességeit anélkül, hogy elveszítené a kapcsolatát az énekléssel azzal, hogy majdnem 2 évig távol van?

Itt van egy részletesebb magyarázat a hadsereg orvosától, hogy mit jelent a hadsereg zenekarának tagjának lenni:

Katonai zenekar? Tényleg odament? A legkeményebb hely mind közül...
Én orvosként szolgálok a hadseregben a 11. gyalogos hadosztályában. PFC-ként extra kiképzést kaptam a kötelező kiképzésen felül, úgyhogy elárasztottak.
Bár nem volt olyan nehéz, mint más átlagos katonáknak.
Miután kineveztek tizedesnek, csak az alap kötelezettségeket kellett teljesítenem, és több időm volt könyvet olvasni és tanulni. A jelenlegi észak-koreai krízis következtében a szabadságomat elhalasztották és végül ma jöttem ki. A kiképzési rutinom nem olyan bonyolult, mivel én orvosi részen vagyok. Egy orvos, mint én, semmi Kim Jae Joong hyung előtt, összehasonlítva azzal, min megy keresztül.
A napirendje hihetetlen:
teljesítenie kell és elfogadnia minden kiképzést, amit az átlagos katonák kapnak. Az orrvérzés gyakori a barátaim között a zenekarban. A környezet nagyon szigorú és még a tizedesi kinevezés is nagyon nehéz a zenekarban.
Katonai zenekar...milyen nehéz beosztás...
Biztos vagyok benne, hogy Jae Joong hyung fizikailag alkalmas, de a katonai zenekar nagyon nehéz.

Igazán csodálom őt.

Lenyűgöző...Tényleg...Katonai zenekar...szigorú környezet...
Kívánom, hogy Kim Jae Joong hyung tartsa meg egészségét és szolgáljon jól.
A legnagyobb tiszteletem neked. Hyung


A katonai orvos válasza a nyilvánosságnak, akik szerint a katonai zenekar piskóta:

A katonai zenekarba menni, hogy könnyű legyen? Viccelnek?
A katonai zenekar az egyik legnehezebb, ha nem a legnehezebb beosztás. Átlagos katonának lenni kemény.
A katonai zenekar tagjainak teljesíteniük kell azon a kiképzésen felül. És ha hibázol az előadás közben, szemrehányást kapsz. Természetesen Jae Joong hyungnak nincsenek ilyen gondjai, mivel ő egy profi. Mégis, ahogy láthatjátok, pusztán a kiképzésben való részvétel is fizikailag fárasztó. De énekelned kell és előadnod, ez nagyon kemény. A felettesek közelről figyelik őket, így a stressz szintjük szörnyen magas. Sosem kéne kritizálni a katonai zenekar tagjait és a becsület őreit. Sok ájulást láttam. Ritka átlagos katonákat látni kidőlni. De sok katonai zenekar tag és őr jön a kórházba mentővel.
Tényleg szeretném, ha Kim Jae Joong hyung sszedne egy kis ginszenget vagy valamit.

A Szárazföldi Erők Fesztiválján való részvétel bizonyítja, hogy példaszerű katonai életet folytat. Mivel ez nagyon nagy dolog, biztos nagy várakozások és bonyodalmak járnak vele. Ő ezt mind elviseli...Csak még jobban tudom tisztelni.
Szeretném, ha vigyázna az egészségére. Kéne, hogy legyen valami juttatás a részére énekesként, hogy képes legyen énekelni a katonai szolgálata alatt. De az egészsége a legfontosabb. Nem szeretnék olyan helyen találkozni vele, mint a katonai kórház
Ha esetleg valaha találkozok vele, szeretnék autogramot kérni tőle. De az, hogy nem találkozok vele, számomra Jae Joong hyung egészségét jelenti.
Nem szeretnék a kórházban találkozni vele még véletlenül sem.
De...ha valaha találkozok vele, szeretnék egy autogramot kérni.

Forrás: https://jyj3.wordpress.com/2015/09/04/info-trans-150903-army-medic-expresses-his-respect-for-kim-jaejoong-and-military-band-members/
1 Response
  1. Zsuzsianyu Says:

    Köszönöm a cikket igen érdekes volt..Zsuzsianyu


Megjegyzés küldése