Nicky
Rövid interjú a fiúkkal az új albumról, hogy készültek rá, melyik dal illik hozzájuk a legjobban és milyen dalokat ajánlanának.

Nicky
Mivel sok negatív kritikát olvastam Kim Hyun Joong-ról, és nekem is 1. számú kedvencem, ezért többen összefogva teret adtunk mi is a véleményünknek, és reméljük többen is lesznek, akik egyetértenek velünk :)
A teljes szöveg a kép alatt olvasható.


Kedves vendég, ki olvasod ezeket a sorokat.
Sajnálattal látjuk, hogy egyre többen támadják Kim Hyun Joong-ot különböző internetes fórumokon és hozzászólásokban. Ezúton szeretnénk megerősíteni, hogy mi mindig mellette állunk, és próbáljuk minden erőnkkel támogatni őt innen Magyarországról. Ő egy olyan rendkívüli/egyedülálló személy, aki nem csak a külsejével vonzza az embereket, mint ahogy azt sokan tévesen gondolják. Tény, hogy  jóképű és megkapó külsővel rendelkezik, azonban tudjuk, hogy igazi varázsa a személyiségében rejlik, amiből sokan példát vehetnének. Tudjuk, hogy saját erejével, tehetségével és kitartásával érte el azt a sikert, amit most pár rossz akaratú ember (és akik bedőlnek nekik) tönkre akar tenni.
Hogy őszinte és önzetlenül képes segíteni másokon, amit egyre kevesebben tesznek.
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kit vagy mit enged be az életébe. Mi úgy döntöttünk, hogy Kim Hyun Joong is az életünk része lett, hogy miért? Rengeteg jót irhatnék róla, összegyűjtve az előző 10 évből, hogy mit csinált.Szerintem azok, akik igazi rajongói és szeretik őt, tudják miről beszélek, akik meg támadni akarják, azoknak meg úgyis mindegy mit írok. Rossz tulajdonságai? Természetesen ő sem tökéletes, de bárki, aki szeret valakit a világon (szülő, gyerek, szerelmes, rajongó), a hibáival együtt fogadja el azt, akit szeret. Olyan ez, mint a jin-jang, rossz és jó oldala is van mindennek, és együtt egészíti ki egymást.
Sajnos vannak olyan emberek mindenhol a világon, itt Magyarországon is, akik nincsenek tisztában azzal, hogy a mai világban egy rosszul megfogalmazott mondat (jelen esetben egy hozzászólás vagy pletyka terjesztése), tönkreteheti még egy egyszerű ember életét is, nem hogy egy híresét. De ez nagyon elszomorító...
Mindenkinek, aki megszól valamiért egy másik embert, először magába kéne néznie, hogy ő mennyivel jobb. Ha saját maga tökéletes (amit kétlek, mert nincs ilyen), akkor szóljon le mást, de amíg fele annyit se tett meg, mint az a személy, akit épp leszól, akkor ne uszítson már ok nélkül másokat, mert ezzel is saját magát minősíti (és rossz irányba).
Nem akarunk megbántani senkit, csak a véleményünket akartuk elmondani erről a helyzetről.
Mindig szeretni és támogatni fogjuk Kim Hyun Joong-ot.

Kovács Nikoletta (Cloverwl), Jyjrozsa Farkas, Halász Judit, Melycandy, Sarkadi Szilvia, Vidéki Éva, Zongor Ági
Nicky
Part1:




Part 2: