Nicky
Nam Goong Min színész sok időt töltött a "The girl who sees smells" sztárjaival, Yoo Chun-nal és Shin Se Kyung-gal de úgy tűnik nem tudott közel kerülni hozzájuk a színfalak mögött.

Június 5-én a színész elmondta egy interjúban: "Nagyon félénk vagyok, így még Yoo Chun és Shin Se Kyung telefonszámát sem ismerem. Kérem mondják meg Yoo Chun-nak, ha találkoznak vele, hogy szeretnék meginni vele egy soju-t."

Hozzátette: "A személyiségem napról napra változik, de én a félénk oldalon vagyok. Forgatáson a női munkatársaim és én nem beszélgettünk személyes dolgokról és nem is ettünk együtt. Aggódom, hogy talán kényelmetlenül érzik magukat és félénk vagyok, ha beszélni kell velük."

Nam Goong Min azt mondta: " Szeretnék közelebb kerülni hozzájuk, de időbe telik, mire barátságos leszek az emberekkel. Most nem aggódom amiatt, milyennek tűnök másoknak."

Forrás: http://www.allkpop.com/article/2015/06/nam-goong-min-says-he-still-doesnt-know-his-co-stars-yoochun-and-shin-se-kyungs-numbers
1 Response
  1. Yume Says:

    Szia Niki ! :) Hiányzik a sorozat :( reméljük , hogy közelebb tud majd a kollégáihoz kerülni ;) Remélem Nam Goong Mint hamarosan ismét látni fogjuk sorozatban :)


Megjegyzés küldése