Nicky
A hírek szerint Jo Dal Hwan kijelentette, hogy közeli barátok lettek Kim Hyun Joong-gal.

Jo Dal Hwan azt mondta, mivel a karaktere, Poong Cha gyengéd szemekkel fog gondoskodni Jung Tae-ről, ezért előzetesen találkozott Kim Hyun Joong-gal.

Dicsérte Hyun Joong-ot, mondván, hogy ez volt az első alkalom, hogy ilyen személlyel találkozott, Hyun Joong-nak személyes vonzereje van, a hitelességen túl (tisztaság).

Ahogy Kang Ho Dong magát Kim Hyun Joong barátjaként emlegette, mondani sem kell, hogy miután Jo Dal Hwan találkozott vele személyesen, rájött, hogy Kim Hyun Joong-nak tényleg van "szíve".

Ő is nagyon dicsérte, egy sztárnak szükséges, hogy jó személyisége legyen, mint Choi Gang Chang Min-nek. Nagyon jól tudta, Kim Hyun Joong hogyan lett sztár.

A véleményét KHJ-ról egy poénnal fejezte be: "Szerintem az azonos nemű emberek is szerethetik egymást. Az én és KHJ szeretete lila vagy kék, a rózsaszín helyett, ami a szerelmesek színe."

Kim Hyun Joong nagy dicsérettel értékelte a sunbae-t (idősebb), mondva: "Felhívtam a találkozásunk első estéjén, hogy elhívjam inni, mert meg akartam ismerni, hogy kényelmesen dogozhassunk együtt. Más volt személyesen, mint a színész, akinek gondoltam. Hideg este volt és egy óráig folyton a hóról beszélt, ezért úgy gondoltam nem megközelíthető. De megismertem, ahogy még többet beszéltünk. Rájöttem, hogy meleg szíve van (szívélyes), amit írással és rajzolással hozott létre. Egy tanácsot is adott nekem, hogy "Ne próbálj meg jól játszani, próbálj boldog lenni. Az emberek biztos elbuknak egyszer, ezért játssz kényelmesen", ami a színészkedésre bátorított, és ezt nagyon nagyra értékelem."

Forrás megtekintése
0 Responses

Megjegyzés küldése