Nicky
Part 1:



Part 2:



Ez a rész nagyon szomorú :(
Shinichi az előző rész végén kihívja Jung Tae-t, hogy Gaya előtt küzdjenek meg és akkor megkíméli a Dobinori bandát. Jung Tae ezért elmegy Choi vadászhoz, és megkéri, hogy tanítsa meg kard ellen harcolni. Mielőtt elmegy, együtt tölt egy napot Ok Ryeon-nal (mert hátha az utolsó lesz).
Gaya talál egy képet az édesanyjáról, ahol Shinichi-vel van, de Shinichi nem akarja elmondani miért van rajta a képen. Ekkor érkezik meg Shin Jung Tae.


Shinichi és Shin Jung Tae harcával párhuzamosan több nagyon fontos jelenet is játszódik:
1. Dandong-ban Mo Il Hwa vezető azon töpreng elmenjen-e segíteni Shin Jung Tae-nek, és mint kiderül, Jung Tae apja mentette őt meg, amikor az édesanyját japán katonák megölték, ezért tartozik neki.
2. Hwang Bong Shik elindul megmenteni Jung Tae-t, azonban útközben Poong Cha veszi át a helyét. Búcsút vesz az eszméletlen Bong Shik-tól, akit Kkab Sae-re bíz, és a halálába rohan, hogy megmentse Jung Tae-t, aki addigra már így is félholt, így nincs is tudatában annak, hogy Poong Cha ott van.
Ok Ryeon-éknál is katasztrófa történik, amikor egy japán tiszt meg akarja erőszakolni Ok Ryeon édesanyját, Ok Ryeon azonban leüti, amibe belehal. Choi vadász és Kim Soo Ok segítségével menekülnek, de Aoki a nyomukba ered, és a menekülő csónakban lelövi Ok Ryeon édesanyját és a vadászt is, bár Aoki-t is eltalálja Choi vadász golyója.

Bár Poong Cha rengeteg japán szamurájt legyőz, mégse éli túl, Shin Jung Tae-t azonban Gaya orvosi ellátás alá helyezi. Bár Jung Tae nem győzött, azért elég rendesen elintézte Shinichi-t is. 
Az utolsó jelenetben megérkezik Mo Il Hwa vezető Dandong-ból, és kihívja párbajra Gayát, a tét pedig Shin Jung Tae.









0 Responses

Megjegyzés küldése