Nicky

Nicky
Szintén az 5. részben lép be új szereplőként a sorozat nőcsábásza, Kim Soo Ok, aki Kim Ok Ryeon-nal szeretne összebarátkozni, és sajnos nem sokáig marad a sorozatban.

Az őt játszó színész Kim Jae Wook többek között szerepel a Coffee Prince, Who are you és Marry me, Mary c. sorozatokban.


  • Születési idő: 1983. április 2.
  • Születési hely: Dél-Korea
  • Magasság: 183 cm
  • Foglalkozása: modell, színész
Bár Dél-Koreában született, a családja Japánba költözött, és 7 éves koráig ott élt, ezért folyékonyan beszél japánul.
17 évesen kezdett modellkedni, 2002-ben pedig debütált színészként egy indie banda tagját játszva az MBC csatorna Ruler of your own world című sorozatában. Az első szerepe után a modell karrierjére koncentrált.
2007-ben megnyerte No Sun Ki szerepét a Coffee Prince-ben, ami híresebbé tette Dél-Koreában és több ázsiai országban. Ebben a szerepben használhatta japán nyelvi képességét.
Később megjelent a 2008-as drámában, a The kingdom of the winds-ben.

Az első mozifilmje 2009-ben volt, az Antique, ami az Antique Bakery c. mangán alapul.
Ebben Min Seon Woo-t játsza, aki az Antique torta boltban dolgozik. A szereppel megnyerte a Legjobb új színész díjat a 16. Koreai Szórakoztatóipari Díjátadón (16th Korean Entertainment Awards) és ugyanebben az évben a Különleges Modell Díjat az Ázsiai Modell Fesztivál Díjátadón (Asian Model Festival Awards).
2009-ben alapít egy modern rock bandát (Walrus), ahol gitározik és énekel. Az együttes neve a Beatles egyik számából kapta a nevet (I am the Walrus - 1967).

2011 májusában több divat modellel kiad egy könyvet, melynek címe Top Model. A könyv az iparban szerzett tapasztalataikon alapul, és magában foglal szépség, smink, és stílustippeket.

Miután befejezte a Mary stayed out all night (Marry me, Mary!) forgatását, besorozták a kötelező katonai szolgálatra 2011. június 5-én, 21 hónap aktív szolgálatra az 5 hetes alapkiképzés után.

A TVN sorozatával, a Who are you-val tért vissza 2013-ban, amiben ő játsza Seo Yi Hyun karakterének halott barátját.












A KBN sorozatában is szerepet kapott 2014-ben, az Inspiring generation-ban, mint Kim Hyun Joong riválisa, de csak pár részig, majd egy elkerülhetetlen körülmény eredményeként kilép.















Sorozatok:
  • Ruler of your own world (2002) - Ki-Hong
  • Coffee Shop (2007) - Noh Sun-Ki
  • Dal-Ja's spring (2007) - Choon-Ha
  • The kingdom of the winds (2008) - Chu Balso
  • Bad guy (2010) - Hong Tae-Sung
  • Mary stayed out all night (2010) - Byun Jung-In
  • Who are you (2013) - Lee Hyung-Joon
  • Inspiring generation (2014) - Kim Soo-Ok

Filmek:
  • Monopoly (2006)
  • Antique (2008) - Min Seon Woo

Könyv:
  • Top model (2011)


Nicky


3 év után ismét találkozik a két főszereplő (és nem mellékesen újra láthatjuk a 2. részből azt a fiút, aki Gayának csempészett át a folyón - ő most Mo Il Hwát szolgálja) és Gaya ismét megígéri JungTae-nek, hogy végez az apjával, vagy ha az nem sikerül, bármelyik szerettével.

Gaya így írja le az újratalálkozásuk okát: "Az egyetlen oka az újratalálkozásnak a mégbrutálisabb szétválás."



Jung Tae megismeri Mo Il Hwát, aki bár kissé durva módszerrel, de hatásosan látja el őt tanácsokkal a harc technikáit illetően.
Aoki Gayához hasonlóan komoly szerepet ért el az Ill Gook Hwae-ben, a vezető fogadott fiaként kezeli őt és nagy reményekkel el is küldi őt a japán megszállás alatt levő Shin Eui Joo-ba, és hogy nyissa meg a kapukat Kína felé.
Kim Soo Ok továbbra is csapja a szelet Ok Ryeon-nak, aki bár kitart Jung Tae mellett, mikor ő egy verekedés miatt nem jön a szülinapjára megtervezett programokra, végül Kim Soo Ok-kal tölti az egész napot, és bár ad mégegy esélyt neki, Jung Tae egy Do Ggoo által (Shinichi kérésére) felállított csapdába sétál, így ismét hiába vár rá.