Nicky
A Crosby, Stills, Nash & Youngtills jan. 14-én képeket tett közzé az acélizmos Kim Hyun Joong-ról, egy nappal az első vetítés előtt.

A képeken megmutatkozik izmos teste, amely teljesen megváltozott a korábbi "virágfiú" képéből egy vad, kemény külsővé, a rajta levő vágások és horzsolások miatt pont úgy néz ki, mint aki most került ki egy verekedésből.

Kim Hyun Joong azt mondta: " Először próbáltam egy kidolgozott ('szobor') kinézetet kapni, de belegondolva nem voltak az 1930-as években edző berendezések, mint ma vagy fehérje kiegészítők.
Ezért csak hús és zöldség diétán edzettem, mint ahogy talán ők is tették akkoriban. Ezért mikor az emberek néznek, talán azt gondolják: ' a teste nem is olyan nagyszerű'. Szeretném, ha az emberek észben tartanák, hogy a karakterem korszakának tudatában edzettem. "

Így folytatta: " Az 'Age of feeling'-ben jobban mint sok drótakcióban, sok erőszakos harcot csináltunk, ahova csak mentünk. A horzsolásaim száma minden epizóddal növekedett, de úgy hiszem ez az 1930-as évek érzésében, és az akció jelenetek valódiságában segít. "

Hát szerintem nem kell emiatt aggódnia, mert így is tökéletes :)

2 Responses
  1. Magdolna Says:

    Kedves Nikoletta!
    Köszönöm ezt a remek összeállítást a fiú/férfi főszereplőkről.A készülődés ,hogy a filmbeli karaktert jól tudják hozni,még közelebb hozza őket hozzánk a nézőkhöz.Kim Hyun Joong-ot pedig csak nagyon nehezen ismertem fel.nem tudom,hogy szándékodban áll-e még ezt a blogot folytatni.Nagyon szeretem,hogy nem is kell töltögetni a videókat,feliratokat.Nekem egy cseppet sok a banda harc,azért majd csak lazul tán a helyzet.eddig 5 részt néztem végig.Itt is megköszönöm a feliratozott betűk méretét.Még benézek,talán a fejezeteket is taglalod kicsit.Hálás köszönettel,Magdimama


  2. Nicky Says:

    Kedves Magdimama!
    Természetesen még folytatom a blogot, sőt igazából még csak most kezdem el (eddig a fordítás miatt sajnos kevesebb időm jutott rá), de most igyekszem minden a sorozattal kapcsolatos információt kitenni ide (részletes leírás a szereplőkről, háttérinfók a filmről ill. a korszakról, amiben játszódik, stb.), valamint a filmmel kapcsolatos interjúk és videók, egyszóval minden ami Inspiring :)
    Remélem majd tetszeni fog az oldal, ha tartalmasabb lesz és köszönöm a hozzászólást :)


Megjegyzés küldése