Nicky
Part 1:




Part 2:


Nicky
A 4 órától 12-ig (éjszaka) tartó forgatás után KHJ a várószobában figyelmesen olvassa a szövegkönyvet, nagy lelkesedést mutatva a színészkedésre.



Nicky
A kérdés az volt, mi a véleménye, hogy olyan sztárok kerültek az Inspiring Generationba, mint Kim Hyun Joong vagy Im Soo Hyang.

Volt egy nagy kérdés a sugárzás előtt. "Miért Kim Hyun Joong?" "Miért Im Soo Hyang?"
Mi is azt gondoltuk, ha odaadtuk a nagy összegű termelési díjat, miért énekesből lett színészeket hívtak ahelyett, hogy profi színészeket használnának.
Vegyük a 'Bridal Mask-ot' példának, nincs sok színész, aki szívesen kipróbálná ezt a fajta drámát, nagyon kevés van.
Valószínűleg, mert attól félnek, visszautasítsák, hogy belépjenek Japánba és kizárják őket a japán piacról (a dráma műfaja miatt)
Nehéz döntés végigsétálni a 'Hallyu Star' útján, ha lemondanak a japán piacról. Sosem könnyű egy ilyen döntést meghozni.


Volt egy tüzes vita a színészi képességekről is, mert  egy énekesnek, aki kipróbálja a színészi karriert,
sok színvonalas színészi elemet kell mutatnia (az eredeti színészekkel összehasonlítva magukat). De Hyun Joong sok erőfeszítést tett, hogy legyőzze ezt.

A vetítés előtt, több antifórum volt erről, majdnem 99%.
Az első rész vetítése után több cikk megjelent és dícsérte: 'Hyun Joong végre megtalálta magának a megfelelő drámát'. És ugyanez volt Im Soo Hyang-gal.
Ez egy nagyon jó kezdés volt, hogy az antikból fanok legyenek.

http://www.ilyojournal.co.kr/news/articleView.html?idxno=9837
Nicky
1930-as évek, Kína - Shanghai.
Egy történet a hazafiasságról, barátságról, bosszúról és szerelemről.
A fiatal Shin Jung Tae (Kwak Dong Yun, később Kim Hyun Joong) nagyon szegényes környezetben él beteg hugával, akinek műtétre lenne szüksége, hogy életben maradhasson. Ezért Jung Tae keményen dolgozik, szülők híján ő a családfenntartó (édesanyjuk meghalt, apjuk eltűnt).
Egy átverés miatt ő és legjobb barátja Jjang Ddol elvesztik az összes megspórolt pénzüket, ezért Jung Tae elmegy számonkérni a tettesektől, a híres Dobinori bandától, akik csempészettel foglalkoznak. Miután jól megverik kiderül, hogy aki átverte őket, csak bandatagnak adta ki magát, de valójában nem volt az.
Mivel Jung Tae hugának nagyon gyorsan szüksége van a műtétre, ami nagyon sokba kerül, úgy dönt csatlakozik a Dobinori bandához, és életét kockáztatva megszerzi a pénzt.


Nicky

  • Cím: Inspiring generation (Age of feeling)
  • Rendező: Kim Jung-Kyu
  • Író: Bang Hak-Ki
  • Csatorna: KBS2
  • Műsoridő: szerda és csütörtök 21:55
  • Hossz: 24 rész
  • Befejezés várható időpontja: 2014.április 3